”Jeg vil forsøge at gøre det igen.”

Uge 25 er DM-Ugen. Det er ugen, hvor en række Danmarksmesterskaber skal afgøres. Det gælder også i rallysprint, hvor Ib Kragh ved de to seneste udgaver har taget DM-guldet i kategorien rallysprint. Nu gælder det så tredje udgave af DM-Ugen.

”Jeg vil forsøge at gøre det igen,” siger rallykøreren fra Juelsminde. ”Det ville være fedt at kunne score et hattrick. Nu har jeg jo haft succes i de to foregående år, hvor DM-Ugen foregik i Aalborg, så det ville være sjovt at kunne gentage det i Herning.”

DM i rallysprint indgår i Mascot Rally Herning. Løbet er tredje afdeling af Dansk Super Rally. Rallyet har i alt ti hastighedsprøver, hvorfor af fire udgør konkurrencen om DM-titlen i rallysprint.

”I forhold til det foregående løb i Dansk Super Rally i Aabenraa, hvor vejene gik op og ned, så bliver det sikkert nogle hastighedsprøver, som er lidt mere flade,” siger Ib Kragh. ”Men det plejer at være godt, når vi har tidligere har kørt rally i området, og der er også nogle rimeligt lange prøver på 12-14 kilometers længde, så der er kød på dem. Sprintprøven midt i Herning har vi ikke kørt før, men det har vi med nogle af de andre hastighedsprøver, og så skulle der være en gennemgående hastighedsprøve, som skifter mellem grus og asfalt ni gange.”

De værste rivaler for Ib Kragh og co-driver Jeannette Kvick bliver de forsvarende mestre Kenneth Madsen og Mette Felthaus.

”Kenneth er en virkelig hård nyser, så ham skal vi holde øje med,” siger Ib Kragh, der vanen tro har forberedt sig til punkt og prikke. ”Jeg har godt nok ikke kørt nogen løb siden DSR-løbet i Aabenraa for en måned siden, men Hyundaien har været adskilt, og jeg håber, at vi har fundet en god opsætning. Det er kun i konkurrencesammenhæng, at man kan finde ud af, om man har fundet noget, som virker. Bilen er driftssikker, og jeg vil gerne være i top 3. Det skulle være muligt at være i den rigtige ende.”


Udgivet

i

af

Tags: