1992-1995

1992

Så kørte Lanciaen hovedsageligt ligeud, og i specialprøver blev det til et jysk mesterskab. I rally blev det til en fjerdeplads i årets Danmarksmesterskab i gruppe N.

1993

Ib købte en rigtig professionel bil – en Opel Corsa – direkte fra britisk rallys David Metcalfe. Bilen vandt fem klassesejre i DM-rally og en tredjeplads, hvilket resulterede i et DASU-mesterskab sammen med Torben Jensen. Ib vandt JM i Specialprøver sammen med kæresten Susanne, som endnu ikke havde licens til at køre rally. Han deltog for første gang i Rally Charlemagne i Frankrig og sluttede som nummer to i klassen. Derudover vandt han flere klassesejre i rallysprints, så placeringsmæssigt blev 1993 det bedste år nogensinde.

1994

Ib købte en ny Opel Kadett af Henrik Lundgaard, og med den opnåede Ib og Susanne sammen en fjerdeplads i DM-sammenhæng. Opel Corsaen var dog ikke solgt, og den blev ligesom Opel Kadetten anvendt til rallysprints, hvor Ib præsterede det kunststykke at vinde et rallysprint i to klasser – nemlig en klassesejr med hver bil!

1995

Ib fortsatte i Opel Kadett og sluttede sæsonen som nummer seks i DM-sammenhæng. Han deltog igen i Frankrig og sluttede atter som nummer to i klassen. Denne gang sammen med konen Susanne.