2022-2024

2022

Der var mange, som i efteråret 2021 faldt i med begge ben, da Ib efter salget af sin Skoda Fabrika Rally2 Evo havde luftet ideen om at begynde med at spille golf. Men de blev overrasket, da en Hyundai i20N Rally2 blev rullet ud af IK Motorsports trailer ved Slagelse Rally i starten af april. Det var en bil, han havde lejet i Italien. Så snart Skodaen var solgt, havde han bestilt en spritny Hyundai i20N Rally2, men leveringen trak ud. De to første løb i Dansk Super Rally blev kørt i den lejede bil, inden hans egen bil var klar til Rally Nordjylland og det DM i Rallysprint, som blev afholdt i Aalborg i forbindelse med den første udgave af DIF’s DM-uge. Det blev til en andenplads i Rally Nordjylland, men Ib og Ditte Kammersgaard kunne tage guldmedaljerne som de første danske mestre i rallyshow. Sæsonen blev afsluttet med bronze i Dansk Super Rally.

2023

Til 2023-sæsonen vendte Karsten Isaksen – og lejlighedsvis servicemand Bo Mølgaard – tilbage til co-driversædet i Hyundaien, og Ib viste ved Skoda Ejby Rally Aalborg og DM i Rallyshow, at han stadig kunne være med. Ikke nok med, at han genvandt DM-titlen i Rallysprint. Han tog også sejren i rallyet. Og satte en ny Danmarksrekord. Med en alder på 58 år og 315 dage blev han den ældste danske generalvinder af et DM-rally. Slutresultatet blev en femteplads i Dansk Super Rally.

2024

Til 2024-sæsonen – hvor han atter er hovedarkitekten bag et DM-rally – Rally Juelsminde – valgte Ib Kragh at tage en tredje sæson med sin Hyundai i20N Rally2, hvor han skulle deltage i dels Dansk Super Rally, dels diverse rallysprints.